amp template

BLOB

Letite kao da imate krila

Blob je artikl namjenjeni za razonodu. Mogu se koristiti kao dodatak vodenih parkova, ili pak kao sredstvo za samostalnu rekreaciju. Pogodni su za organiziranje rekreativnih i adrenalinskih zabava.

Tehnički podaci

Težina: 24kg
Materijal: 0.9mm
Dimenzije: 5*2m

Sadržaj pakiranja

Pakiranje: kartonska kutija

Cijena

Akcijska cijena: 2.200kn
293 Eur

VIDEO

OPIS ARTIKLA


BLOB “letite kao da imate krila!”
U našoj ponudi imamo slijedeće blob-ove:
BLOB 5 m
Izrađen od kvalitetne zrako nepropusne PVC cerade debljine 0,9mm
Dali ste čuli za Blob?
Postoji više naziva za istu igračku: blob, katapult, mješina, vodeni top, kao i drugi…
Blob kao što i ime kaže, predstavlja zračni balon koji je ispunjen zrakom. Kako nije 100% ispunjen zrakom, kada “čovjek-metak” legne na jednoj strani na njega on će lagano ulegnuti u blob.
Iz uzvisine, na drugi kraj bloba treba skočiti drugi korisnik “okidač”, koji bi u pravilu trebao biti nešto teži od “čovjeka-metka”. Kada “okidač” padne na Blob, zračni potisak izbaciti će “čovjeka-metka” visoko u zrak.
Kako bi metak odletio pravilno u zrak, mora biti postavljen po središnjoj uzdužnoj osi, glavom prema sredini bloba, a stopalima prema kraju da dotiću vodu.
Korištenje bloba:
Blob je artikl namjenjeni za razonodu. Mogu se koristiti kao dodatak vodenih parkova, ili pak kao sredstvo za samostalnu rekreaciju. Pogodni su za organiziranje rekreativnih i adrenalinskih zabava .
Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte!
Pogledajte i naše nove proizvode za razne sportske aktivnosti! Od adrenalina na kotačima do glisiranja na površini vode “biciklima za vodu”

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302