free html5 templates

ROMOCIKL

Zabavan način kretanja

Svojim inovativnim načinom kretanja bez upotrebe ruku, romocikl možete koristiti za zabavu ali i kao vrlo korisno prijevozno sredstvo. Brzine koje se mogu postiči iznose i do 20 km/sat.

Tehnički podaci

Nosivost: 110kg
Masa: 6,76kg
Prednji kotač: 26inch
Zadnji kotač: 125x25mm

Sadržaj pakiranja

1. Magic Wheel
2. Naslon za koljeno
3. Alat
4. DVD
5. Uputstvo za uporabu

Cijena

249kn
33,05Eur

VIDEO

GALERIJA

OPIS ARTIKLA


Dobro došli u svijet novog zabavnog načina kretanja. Svojim inovativnim načinom kretanja bez upotrebe ruku, romocikl možete koristiti za zabavu ali i kao vrlo korisno prijevozno sredstvo.
Ovo prijevozno sredstvo, također poznato pod imenom Magic Wheel, osmišljeno je da zadovolji dvije osnovne potrebe: jednostavno i brzo svladavanje kraćih i srednjih udaljenosti, te da pruži dobru zabavu i ugodnu rekreaciju. Po svom obliku izgleda kao križanac između bicikla i romobila, uzimajući prednosti od oba, odatle i naziv “ROMOCIKL”.
Prilikom korištenja Romocikla vaše ruke su slobodne, jer nema upravljača. Upravljanje se vrši naginjanjem na lijevu ili desnu stranu, a kod potrebe za jačim skretanjem može se upotrijebiti noga, te u mjestu okrenuti za 180 ili čak 360 stupnjeva.Svojom malom težinom i ugrađenom ručkom za nošenje, omogućuje laganu manipulaciju, kao što je ulazak u tramvaj, autobus ili nošenje do spremišta. Zbog svojih malih dimenzija i težine romocikl je prikladan i za odlazak na posao. Spremiti ga možete u kancelariji dok vam ne završi posao, a nakon posla put do kuće biti će pravi užitak. Brzine koje se mogu postiči iznose i do 20 km/sat.
Kome je namijenjen romocikl?
Svima koji vole isprobati nešto novo i izazovno.
Vožnja romociklom se svladava u roku od par sati, a osobe koje su pokušale voziti role ili skateboard, i za kraće vrijeme.
Romocikl mogu voziti svi ljudi dobrog zdravlja, željni rekreacije, adrenalina ili pak oni koji žele potrošiti višak kalorija.
Obzirom da postoje dvije veličine romocikla, manji model namijenjen je djeci, dok je veći namijenjen odraslima.

Glavni dijelovi:

Mobirise

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302