online site builder

DRIFT SKATES

Bolje od skateboarda

Ove nove otkačene role prava su adrenalinska injekcija za sve željne izazova i dobre zabave. “DRIFT SKATES” u svijetu još znane kao Freeline skates, novi su proizvod koji kombinira elemente skateboardinga, snowboardinga i surfinga!

Tehnički podaci

Dimenzije: 13cmx15,5cm
Težina: 1,5kg
Nosivost: do 85kg
Promjer kotača: 68mm

Sadržaj pakiranja

1. Drift Skates 2kom
2. Upute za korištenje
3. Osnovni alat 

Cijena

149kn
19,77Eur
Rasprodano!

VIDEO

GALERIJA

OPIS ARTIKLA


Ove nove otkačene role prava su adrenalinska injekcija za sve željne izazova i dobre zabave. “DRIFT SKATES” u svijetu još znane kao Freeline skates, novi su proizvod koji kombinira elemente skateboardinga, snowboardinga i surfinga! DRIFT SKATES zapravo su in-line role sa dva kotača koje nisu fiksirane za nogu pa omogućuju vozaču više slobode i mogućnosti izvođenja trikova nego prilikom vožnje skateboard-a. U stvarnosti to su dvije metalne ploče na čiju je donju stranu ugrađen par gumenih kotača promjera 7 centimetara.
Korištenje ne zahtijeva nikakvu pripremu jer se DRIFT SKATES ne učvršćuju za noge, već se na njih staje u obući. Ove malene “role” stati će i u najmanju torbu radi čega ih uvijek možete imati kraj sebe i koristiti u svakoj prilici.
Jednostavan dizajn i male dimenzije njihova su najveća prednost. Nema pomičnih dijelova čime je osigurana robusnost proizvoda. DRIFT SKATES dizajniran je vožnju u teškim uvjetima, te podnosi ekstremna naprezanja zbog čega se u potpunosti možete pouzdati na njih.
Kakav je osjećaj voziti se na njima?
Djelomice nalik vožnji skateboardom, djelomice nalik vožnji rolama, a opet potpuno drugačiji. DRIFT SKATES je nešto posve različito. Dok ih vozite stojite bočno, slično kako kod skateboarda, a pomicanje nogu se vrši okomito na položaj tijela. Vi zapravo radite valove pomoću svojih nogu i na taj način ubrzavate i krećete se. Niti vožnja uzbrdo ne predstavlja neki problem.Prvi “koraci” na DRIFT SKATES-ima ponekad se čine teži radi specifičnog kretanja i održavanja ravnoteže. Možemo to usporediti sa počecima na skateboardu za koji treba pokoji dan dok se savladaju osnovne kretnje.
Većina ljudi početne kretnje savlada već za jedan dan ali ponekad učenje može potrajati i par dana kako bi se stekla sigurnost i vještina upravljanja. Kada napokon savladate vještinu, zadovoljstvo koje će pružiti DRIFT SKATES u vožnji, opravdati će sav trud uložen u učenje.Mogućnost da u svakome siđete-skočite sa DRIFT SKATESA je veliki bonus u usporedbi sa rolama, ukoliko se pokaže potreba da naglo zakočite, samo skočite sa njih na pod i problem je riješen.
Kako bi sačuvali svoje zdravlje, potrebno je koristiti zaštitna sredstva za vrijeme korištenja.
Kome je namijenjen drift skate?
Također svima koji vole isprobati nešto novo i izazovno.
Ipak, valja imati na umu da drift skates nisu za starce jer prije ili kasnije sa njih ćete pasti.
Ako su vam dosadile role ili skateboard ili vas jednostavno privlače adrenalinske aktivnosti ili volite isprobavati nove stvari, drift skates su prava stvar za vas!

Mobirise

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302