free responsive website templates

VODENA PTICA

Glisirajte po vodi

Jednostavno stanete na platformu, odgurnete se od obale ili mola i počnete snažno i uravnoteženo skakati. Od snage skokova vodena ptica počne glisirati po površini vode brzinom čak i do 27 km/sat.

Tehnički podaci

Dužina: 183cm
Težina: 12kg
Nosivost: do 114kg
Brzina: do 27km/h

Sadržaj pakiranja

1. Vodena ptica (u dijelovima)
2. Uputa za korištenje
3. DVD sa uputama
4. Plutača, 1 kom.

Cijena

Akcijska cijena: 1.199kn
159,13Eur

VIDEO

GALERIJA

OPIS ARTIKLA


Jeste li čuli za novu ludu napravu koja plovi po vodi, isključivo zahvaljujući snazi mišića?
Jednostavno stanete na platformu, odgurnete se od obale ili mola i počnete snažno i uravnoteženo skakati. Od snage skokova vodena ptica počne glisirati po površini vode brzinom čak i do 27 km/sat.
Najveća prednost kod vodene ptice je ta što vam treba tek par minuta kako bi uspješno savladali upravljanje.Vožnjom ptice dobiti ćete jedinstveni osjećaj lebđenja iznad površine vode. Uobičajeno korištenje podrazumijeva mirnu vodu ali kada steknete malo iskustva, glisiranje po valovima visine pola metra izazvati će poseban osjećaj i podići vaš adrenalin na višu razinu.
VODENA PTICA predstavlja izvrsnu zanimaciju ali i dodatnu vježbu kojom možete lako potrošiti višak kalorija i poboljšati svoj životni stil. Vožnja ptice nije samo aerobni trening nego i neviđeno zadovoljstvo i užitak.Pticom se normalno upravlja dok god skačete jer tako održavate brzinu. Kada postignete dovoljnu brzinu možete predahnuti na par sekundi. Odmor od skokova usporava pticu, sve do zaustavljanja kada će ptica potonuti pod vašom težinom. Kako je ptica lagane konstrukcije, ona normalno pluta na površini, pa neće potonuti na dno.Jednostavan način montaže i demontaže ptice uzima svega par minuta vašeg vremena i omogućuje brzo uživanje u vožnji. Zapakirana ptica stane u prtljažnik automobila, tako da je uvijek možete nositi na svoja omiljena mjesta. Ptica je izrađena od aluminija i staklenih vlakana pa teži svega 12 kilograma i laka je za manipulaciju.Upotreba ptice nije vezana samo uz more, ona se može koristiti i na jezerima, rijekama, pa čak i na bazenima. Pri tome obratite pozornost da dubina vode nije ispod 1,6 metra, jer bi u suprotnom prilikom pada moglo doći do ozljede. Kao i prilikom bavljenja drugim sportovima, neophodno se je prije korištenja konzultirati sa vašim liječnikom, kako ne bi došlo do neželjenih zdravstvenih problema, pogotovo ukoliko ste već imali poteškoća prilikom izvođenja aerobnih vježbi.
Kome je namijenjena vodena ptica?
Jednostavno svima!
Nekoliko potrošenih kalorija i osjećaj skakutanja po površini vode nezaboravan je osjećaj koji će vam priuštiti.
Vodena ptica pravi je hit na svjetskim plažama i jezerima, a obzirom da ju može voziti gotovo svatko velika je potražnja za njom u centrima za rentanje. Dobra vijest je to što si pticu danas može priuštiti i Vi!Ukoliko se bavite iznajmljivanjem sandolina, pedalina i drugih rekvizita za plažu, ovo je idealan novi rekvizit za iznajmljivanje. Sa pola sata najma “ptice” korisnik dobiva jedinstveni adrenalinski užitak. A kako je POTPUNO nova sprava, interes za nju je ogroman!
Budite sigurni da će na vašoj plaži biti red za iznajmljivanje novog ludog artikla!
Povratak ulaganja u vodene ptice je nevjerojatno brz. Jednim djelom radi velike atraktivnost i drugim djelom radi niske nabavne cijene!

Glavni dijelovi:

Mobirise

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302