how to make your own site

BUMPER

Loptajte se kao da ste lopta

Da li ste čuli za lopte koje se obuku na sebe, te vas zatim one štite od svih udaraca i padova? Bumpersi kao što i ime kaže, pravi odbojnici koji vas čuvaju od vanjskih udaraca i padova. Dovoljno je da se napumpaju zrakom i spremni su za korištenje.

Tehnički podaci

Za odrasle: 180cm
Za mladež: 150cm

Sadržaj pakiranja

1. Bumper
2. Vreča za pakiranje

Cijena

Gotovina: 2.850kn

VIDEO

GALERIJA

OPIS ARTIKLA


BUMPERI “loptajte se kao da ste lopta!”
U našoj ponudi imamo slijedeće bumpere:
BUMPER 1,5m za mladež
BUMPER 1.8m za odrasle
Da li ste čuli za lopte koje se obuku na sebe, te vas zatim one štite od svih udaraca i padova?
Bumpersi kao što i ime kaže, pravi odbojnici koji vas čuvaju od vanjskih udaraca i padova.
Dovoljno je da se napumpaju zrakom i spremni su za korištenje. Kako postoje više veličina potrebno je odabrati ispravnu, navuči na sebe i ludorije mogu započeti.
Korištenje Bumpersa:
Bumperi su artikli namjenjeni za razonodu. Mogu se koristiti kao dodatak kod igranja nogometa, za trčanje po livadi, snijegu, ili pak kao sredstvo za samostalnu rekreaciju. Pogodni su za organiziranje zabava gdje dvije momčadi igraju mali nogomet jedni protiv drugih.
Želite li da vaša zabava ostane upamčena po nečem neuobičajenom? Obucite bumper i krenite u “šetnju”. Možete skakati, rolati, udarati, okretati se i dubiti na glavi bez da se ozlijedite.
Ako želite organizirati nogometnu utakmicu sa posebnim pravilima, gdje se igrači međusobno sudaraju kao da su autići u zabavnom parku , dovoljno vam je već dva bumpera, lopta i par golova.
Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte!
Pogledajte i naše nove proizvode za razne sportske aktivnosti! Od adrenalina na kotačima do glisiranja na površini vode “biciklima za vodu”

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302