online website builder

PREZENTACIJSKA KUPOLA

Prezentirajte proizvod sa stilom

Idealna za korištenje na otvorenim prostorima, u trgovačkim centrima, tematskim parkovima, muzejima, sveučilištima kao i drugim mjestima. Donosi čaroliju i veselje snježnih kugli na dohvat ruke impresivnim veličinom.

Tehnički podaci

Dimenzije: 6m

Sadržaj pakiranja

Kartonska kutija

Cijena

12.000kn

OPIS ARTIKLA


Prezentaciski balon "Prezentirajte proizvod sa stilom u balonu veličine 6 metara"
Mogučnost prilagodbe uređenja prema vlastitim potrebama
Prezentacijska kupola za smještaj proizvoda koji su odvojeni od ljudi. U kupoli je moguć smještaj dodatne rasvjete te drugih pomočnih uređaja. Mogučnost korištenja show ball i u druge prezentacijske svrhe.  
Dimenzije 6 metara.
Uz show ball dolazi zračna puhalica koja održava stalan pritisak u " zračnom mjehuru ".
Divovski sniježni globus! 
Donosi čaroliju i veselje snježnih kugli na dohvat ruke impresivnim veličinom. Pogodno za sve životne dobi, ali posebno plijeni pozornost dijece "Giant Snowglobe"!
Omogućava da cijela obitelj doživi kvalitetnu obiteljsku zabavu. Ova prezentacijska kugla je idealna za korištenje na otvorenim prostorima, u trgovačkim centrima, tematskim parkovima, muzejima, sveučilištima kao i drugim mjestima, kao centralno mijesto ceremonije! On daje izuzetni marketinški i promotivni utisak s mogučnostću prilagođene pozadine, te dodavanjem unutarnje rasvijete,signalizacije, akustike. Kod posjetitelja, lopta je oprobana meka za stavaranje selfy slika.
Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte!

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302