easy web builder

ZORBA

Atraktivna zabava

U Zorbu stanu jedan ili dvoje ljudi, a kada jednom uđete u nju zabava počinje! Pravo umijeće će biti zadržati miran stav, a kretanje unutar Zorbe zahtijeva dobru ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Tehnički podaci

Promjer: 200cm
Težina: 15kg
Nosivost: do 90kg
Materijal: 0.8mm PVC 

Sadržaj pakiranja

1. Zorba
2. Set za popravak

Cijena

Rasprodano

VIDEO

GALERIJA

OPIS ARTIKLA


Prozirni plastični balon koji podsjeća na veliki balon od sapunice je Zorba, atraktivna zabava na moru, jezerima, bazenima čak i rijekama sporijeg toka. U Zorbu stanu jedan ili dvoje ljudi, a kada jednom uđete u nju zabava počinje! Pravo umijeće će biti zadržati miran stav, a kretanje unutar Zorbe zahtijeva dobru ravnotežu i koordinaciju pokreta.Zorba nije neophodno vezana za ljeto i sunce! Poseban ugođaj pruža zorbing po zimi, kada vam zimska odjeća daje dodatnu zaštitu, prilikom čestih spoticanja. U Zorbi se može hodati, trčati, stajati, puzati, a kada se nakon par minuta izmorite, možete zauzeti udobnu ležeću poziciju i prikupiti energiju za novi pokušaj! Poseban ugođaj pruža dijeliti zorbu sa drugom osobom. Na ovaj način vidjeti ćete da suradnja i sinkronizacija sa pokretima druge osobe predstavlja bitnu osnovu. 

Korištenje zorbe je krajnje jednostavno, kroz otvor uđete u nju, zatim se puhalicom u Zorbu upuše zrak i nakon toga zatvori otvor. Sada je sve spremno za otiskivanje na pučinu. Ipak kako ne bi otplovili predaleko, Zorba ostaje privezana užetom za obalu jer velika je vjerojatnost da ćete pred kraj korištenja ostati bez energije kako bi samostalno doveli “balon” do obale. U tom slučaju uže će predstavljati idealnu pomoć za povratak na obalu!Zorba za vodu je izvrsna zabava koja će vas izmoriti u svega par minuta. Prednost joj je ta što pri korištenju gotovo da nema mogućnosti za povredu. Obzirom da se koristi u vodi ili moru svaki pad je bezbolan a osim toga sigurno će izmamiti osmjeh promatrača. Prije upotrebe preporučljivo je konzultirati sa liječnikom, kako napor ne bi naškodio zdravlju. Nakon desetak minuta “igranja” unutar balona, potrošiti ćete količinu energije, kao da ste vozili bicikl 2 sata. 

Kome je namijenjena zorba?
Svakome tko se voli smijati i tko voli nasmijati druge!
Budite sigurni da će vas Zorba izmoriti ali ono po čemu ćete je pamtiti je osjećaj hodanja po vodi.
Bez obzira što ste u vodi ili moru, unutar Zorbe ostati ćete suhi pa se može koristiti i u hladnije dane pa čak i izvan sezone.
Ako ste već isprobali sandolinu i pedalinu ovo je iduća luda stvar koju trebate isprobati!
Imate dozvolu za korištenje plaže? 
Želite li proširiti svoju ponudu slugama koje same privlače turiste? 
Povećajte prihode iznajmljivanjem “ZORBI”, nakon 10 minutnog najma turisti se osjećaju zadovoljni, fizički izmoren i što je najbitnije veseli.
Prisustvo ZORBI na vašoj plaži privući će daleko veću posječenost turista.
Primijetiti ćete da je interes posebno veliki kod djece i skupine adrenalinskih ovisnika!
Ne zaboravite da niska nabavna cijena omogućuje potpuni povrat uloženih sredstava već nakon 15-tak dana iznajmljivanja.

Adresa

Rozganska 8
10110 Zagreb , Hrvatska

Kontakt

Email: mail@suspiro.hr
Telefon: +385 1 3012-302